Воєнний злочинець путін не змінив своїх планів щодо безпричинної війни. Але спочатку диктатор вимагає негайного захоплення Донбасу. Для цього вже вкотре міняє командувачів окупаційними військами. В українській  розвідці назвали крайній термін взяття Донбасу, який путін поставив перед новим командувачем рашистських військ в Україні герасимовим.

Представник ГУР зауважив, що глава кремля вже неодноразово переносив терміни поставлених завдань перед окупаційною армією. Наразі путін вимагає від герасимова  захопити Донбас та сформувати певну зону безпеки вже до березня цього року.

Про це заявив представник пресслужби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

“Все-таки ми можемо говорити про пріоритетний для росіян напрямок – це Донбас. І чергові терміни, які путін визначає вже для герасимова, скажімо, як нового керівника війни проти України, – це мета захоплення Донбасу і формування певної зони безпеки, ну, вже до березня”, – сказав Юсов в ефірі FREEДОМ.

Представник ГУР нагадав, що глава Кремля вже неодноразово переносив терміни поставлених завдань перед окупаційною армією. Незабаром уже буде рік як росіяни “за 3 дні беруть Київ”. Юсов підкреслив, що із захопленням Донбасу в окупантів цього разу також нічого не вийде.

Він також зауважив, що глобальні цілі – знищення українців як окремого народу і нації, і знищення України як незалежної держави – путін не змінив.

Тому всі громадяни суверенної України мусять розуміти, які виклики та загрози стоять зараз перед ЗСУ, нашою країною та кожним з нас. Лише в єдності ми зможемо здолати страшного ворога. Разом переможемо.

Вадим Снігур