Коли закінчиться війна в Україні — це питання номер один зараз для всього цивілізованого світу. Адже фактично зіткнулись на полі бою дві цивілізації, а від фіналу битви багато в чому залежить новий світовий порядок…

Коли ви прочитаєте цю інформацію, вам стане зрозуміло, чому путін одиноко стояв у храмі на Різдво. Кого боїться, та чому поки що Захід не постачає так масово як би хотілось, зброю Україні?

Бо квітень — як останній термін, визначений в ультиматумі «елітам рф» світовими лідерами. Далі — або описаний нижче варіант, або ще жорсткіший — розвал росії на території, які потраплять під протекторат США, ЄС і Китаю.

За інсайдерською інформацією, в одній із країн вже розпочались таємні перемовини про умови капітуляції рф та закінчення активної фази війни між елітами США, Британії та Росії… Залучається і Китай.


І серед учасників перемовин є представники України, в тому числі й відомий вінничанин.

Всіх секретів цього мирного плану для України поки ніхто не розкриває, бо російські еліти виторговують собі безпеку власних капіталів за кордоном і можливість фізичного пересування світом після підписання головної угоди 2023-го року.

Втім, вже відомо, що росіяни обіцяють політичним шляхом «зняти» путіна до 15 квітня, усунути його військове керівництво від СВО і запустити на перехідний період свого роду ГКЧП. Далі всі публічні посіпаки диктатора будуть усунуті від влади фізично і практично, а керівництво на себе візьмуть у Росії нові, нейтральні до цієї війни, обличчя. Війні має настати кінець в період від середини березня до середини квітня. І через цей план м’якої капітуляції Росія має припинити війну з Україною та за 90 діб вивести всі свої війська із України, включно із Кримом і Донбасом.

За це Росія без путіна отримає гарантії поступового — протягом 10 років – повернення у велику політику та всі світові майданчики вже у якості без’ядерної держави із нейтральним статусом. Окремо мова йде про виплати репарацій Україні за рахунок арештованих активів та із ринку енергоносіїв.

Якщо цей план вдасться реалізувати, що ця весна і Великдень для України стануть переможними. А світ зможе зітхнути із полегшенням та прийняти Україну в НАТО і ЄС на знак справжніх гарантій на користь переможця.

Адже продовження на роки Великої війни в Україні нині не вигідне нікому, окрім маразматика в бункері. І, перш за все, російська еліта розуміє, що з кожним новим злочином проти людства ціна її поразки зростає...

Хтось скаже, що вищезгаданий мирний план для України на цю весну виглядає дивом.

Але хіба ці дива не творять люди, які сьогодні в окопах під Бахмутом і Соледаром страшною ціною стримують криваву орду на українській землі?

Адже не секрет, що всі великі та малі війни завершувалися за столом перемовин. І якщо Росія не змогла завоювати Україну за рік, то війна «в довгу» обіцяє їй ту саму карту в кабінеті Буданова... І це нині розуміють, схоже, всі, окрім шизофреніка-карлика.

Час пішов, перемовини тривають, а Україна щодня втрачає сотні й тисячі кращих синів і доньок. Страшна ціна вже сплачена, і Перемога буде лише за нами.

Андрій ВЛАСЕНКО