Ми вже писали про те, як вінничанка Діана Подолянчук та її Благодійний фонд шукали і знайшли на прохання американців підбитий російський танк. З нього вони хотіли виготовити сувеніри.

– Американський благодійний фонд, який разом із нашим Фондом втілюватиме в життя цю ідеєю, продаватиме виготовлені із частинок танка сувеніри. Виручені кошти підуть на допомогу дітям та родинам, які постраждали в цій війні, сім’ям військовополонених та ЗСУ. Ми вже писали про те, як дівчина, чемпіонка Украіни, Європи створила із однодумцями, відомими волонтерами, у Вінниці благодійний Фонд. Цей волонтерський рух тепер об’єднує більше 500 небайдужих людей.

І ось тепер Діана разом із ГУР та особисто Кирилом Будановим втілили в життя цей проект.

Цей танк, за розкритою лише тепер таємницею, захопили воїни із легендарного підрозділу.

Ось що повідомила Діана Подолянчук:

– Дякуємо за сприяння у благодійному проєкті «DESTROY THE TANK» начальнику Головне управління розвідки Міністерства оборони України Кирилу Буданову!

Мета проєкту – показати, як шматок металу, який приїхав, щоб знищувати Україну, переробляється та допомагає українському народові.

Тепер наш фільм про підбитий танк Т-80 БВМ можна переглянути на і сторінках Спеціальний підрозділ Kraken Нагадуємо! Проєкт реалізується за підтримки ГУР та ЗСУ і має ще й інформаційну складову: поширення інформації про війну росії проти України, залучення більшої кількості ресурсів та зброї від наших партнерів для того, щоб Україна швидше перемогла.

Працюємо далі! Чекайте новин!

Тетяна Редько