15 січня 1990 року напівсиротами залишилось двоє дітей: Круглов Євген Євгенійович, 24.07.1988 р. н., та Круглова Ляна Євгеніївна, 09.07.1989 р. н. Батькові, Круглову Євгену Миколайовичу, у Саратов повідомили, що при пожежі  загинула вся сім’я.

Дітки проживали у смт Першотравенськ Баранівського району. Після смерті мами – Круглової (Григориченко) Валентини Іванівни у жовтні 1991-го діти були відправлені до дитячого будинку села Дениші у Житомирському районі. Їх назвали Григориченко Євген Андрійович та Григориченко Ляна Григорівна (батько – Григориченко Григорій Іванович, мати – Григориченко Валентина Іванівна). Але насправді у хлопчика було свідоцтво про народження, видане у Саратові, на ім’я Круглов Євгеній Євгенійович, а у дівчинки – медична довідка про народження із Саратовського пологового будинку №1, де вони обоє народилися.

У 1992 році  діти були розділені та всиновлені різними родинами. За неточними даними, дівчинку удочерила сім’я військовослужбовця, котрий невдовзі був переведений до м.Бердичів. Маму наче звали Алла, вона медична сестра. Хлопчика всиновила пара із с. Стрижівка Любарського р-ну, де він отримав прізвище Мамчич Євген Миколайович.

13.11.10 у м.Гайсин проходив строкову службу мій чоловік, ми їздили на прийняття присяги. Зустріли молоду жінку, дуже схожу на його маму. Вона спілкувалася з одним з офіцерів. Вона навіть попрямувала у наш бік, а потім якось невпевнено відступила. Можливо, ця молода жінка проживає на Вінниччині. Прошу – допоможіть у її пошуку. Буду щиро вдячна за з’єднання родини. Тел.: (097)00-40-747;  (095)53-56-113.

E-mail: Людмила Круглова <lyudakryglova@gmail.com>