Керівник Російської Православної церкви Патріарх Кирило заявив, що будь-яке бажання знищити Росію означатиме кінець світу.

У своїй проповіді він заявив, що вірить, що “Господь не залишить” Росію, її владу, президента і армію. За його словами, сьогодні виникають дуже великі загрози миру, Росії “і всьому роду людському”.

“Тому що у якихось божевільних людей з’явилася думка про те, що велику державу російську, що володіє потужною зброєю, населену дуже сильними людьми, які з покоління в покоління завжди були мотивовані на перемогу, які не здалися ніколи жодному ворогові, які завжди виходили переможцями, що їх можна в нинішніх умовах або перемогти, або, як тепер кажуть, переформатувати, тобто нав’язати їм якісь цінності, які навіть і цінностями назвати неможливо, для того, щоб вони були як всі”, – сказав він.

Словом, наша пісня гарна нова, починаєм її знову. Виходить, що фашистській Росії можна безкарно знищувати мільйони православних християн, розпочинати безпричинні окупаційні віни, захоплювати чужі території, перетворювати на руїни незалежні країні?

ФСБешному попу Гундяєву можна благословляти головорізів країни-терористки на невиправдану війну проти України та небачену жорстокість? При цьому   підступно виправдовувати геноцид громадян суверенних держав, до якого вдається його агресивна паства?


А увесь цивілізований світ повинен мовчки спостерігати це смертоносне божевілля? І слухати погрози терористів-гопників Путіна, Гундяєва і колишнього президента Росії Дмитра Медведєва. Останній також знову вибухнув погрозами. Він назвав учасників форуму в Давосі "недорозвиненими політичними тусовщиками" і заявив, що програш ядерної держави в звичайній війні може спровокувати початок ядерної.

От, тільки про справжню причину рашистського вторгнення на територію суверенної країни це тріо збитих льотчиків лукаво мовчить. Прийшли вкрасти, згвалтувати, знищити, бо їм так захотілось.

І не подумали, що їхні терористичні "хотєлки" в гарних упаковках вже стали поперек горла цивілізованим людям. Бо до цього все сходило з рук московським бандитам. А коли нарвались на пі....ліну в Україні, то знову почали брехливо горлопанити, що на них напали, і залякувати увесь світ своєю ядерною "гранатою". Але світ уже зрозумів з ким має справу, і як далеко може зайти "бєпрєдельний руський мір". Тому і змушений його зупинити і поставити цьому небезпечному та агресивному божевіллю кінець.

Сергій Бойчук