Коли прибув до Вінниці на ротацію, то перше, що відчув, кожного третього водія хочеться у нашому  колись цивілізованому місту оштрафувати і кожного другого не на вінницьких номерах розстріляти… Бо тіло, яке на іногородніх номерах раптом хоче розвернутися на Київському мосту тебе вводить в ступор – це перший шок від поїздки додому.

Бо поки ми в ЗСУ по всій лінії фронту лише по Вінниці більше 10 тисяч чоловіків переселенців які ніде не реєструються щоб їх не забрали в ЗСУ. Їхні жінки працюють і забирають гуманітарку, а вони вночі бухають під під’їздом.  І тупо сидять вдома на півку і отримують по 10-12 тисяч соціалу… Я офігів як авто на номерах АН і АХ їздять по моїй рідній Вінниці. На лексусах отримуєте гумінітарку і далі мовите мовою окупанта? Я маю вам співчувати в окопі та бліндажі? Бо вас прийшли визволяти життями моїх побратимів?


Ви думаєте, що ми вам дозволимо так себе вести по жлобськи у своїй громаді? Ні!!! Чи  це норм? Або перестаньте їм платити соціалку, нехай всі йдуть воювати за Харків та Донбас.

Чи мій щирий друг Літвінов Андрій уродженець донецької землі із Домінікани приїхав і був майже єдиний, що пішов і загинув за свій український Донецьк?

Роман Ковальський