Гроші на авто допомагали збирати вінничани

Цей Мерседес стояв біля входу ло концертної зали “Плеяда” Вінницької обласної філармонії ім Леонтовича. На лобовому склі висів аркуш паперу з написом “Для ЗСУ”.

І кожен, хто йшов того вечора на благодійний концерт “Пан Карпо збирає друзів”, міг на власні очі побачити, що може  реально допомогти ЗСУ своїм внеском. Хоча, цей внесок вже зробили всі глядачі, придбавши квиток на цей чудовий концерт при повному аншлазі.

Дві години злетіли, як одна хвилина. Серед друзів Пана Карпа виявились відомі у Вінниці та й в Україні виконавці: народний артист Станіслав Городинський, дует “Кохана і Коханий”, учасниця четвертого сезону шоу “Голос діти” Валерія Ткачук, студентки хореографічного факультету Вінницького музучилища…

Ніхто з учасників крнцерту не взяв жодної копійки гонорару. Іногородні добиралися за власний кошт.

Друзі – друзями, а на правах господаря, добряче запалював публіку сам Пан Карпо. Пісню цього молодого, але вже відомого вінницького гурту “Пес десь” співали всі глядачі. Загалом атмосфера в залі була неймовірною. Все відбувалося на одному подиху з лейтмотимов “Слава Україні!”

У підсумку зібрали 37991 гривню та 200 доларів. За ці гроші та особистий внесок Пана Карпа викуплена автівка Мерседес. Сьогодні вона вже відправлена нашим бійцям на фронт.

І, звичайно, після усі бажаючі змогли сфотографуватися з Віктором Негурою (Паном Карпом).

Організатори концерту дякують небайдужим вінничанам за підтримку ЗСУ.

Вадим Снігур