Дмитро Полянський, заступник постпреда РФ в ООН, заявив, що Росія посилає все більше сигналів про те, що країни НАТО вже перейшли деякі червоні лінії, але “найбільш червоні лінії ще ні”.

Про це він заявив в інтерв’ю американській журналістці Кім Айверсен. Говорячи про постачання зброї Україні західними союзниками, Полянський зазначив, що в конфлікті з ядерною державою потрібно “прораховувати всі варіанти”.

“Ми надсилаємо все більше сигналів про те, що деякі червоні лінії перетнули, але, можливо, найбільш червоні ще не були. І коли маєш справу з ядерною державою, такою як Росія, потрібно прораховувати всі можливості, якщо є бажання викликати все більшу ескалацію”, – заявив дипломат.

Іншими словами, терорист з ядерною зброєю може робити все, що йому тільки заманеться, а всі мають сидіти і боятися?

При тому, що шантаж ядерною зброєю заборений міжнародним правом, екс-президент Росії Дмитро Медведєв заявив, що програш ядерної держави може спровокувати початок ядерної війни.

Після цього глава Російської Православної церкви Патріарх Кирил сказав, що бажання знищити РФ означатиме кінець світу.

Психологія гопників, якими вже публічно стала російська влада, це шантаж і залякування. Вони ментально спрямовані лише на мародерство та руйнування. Ці пацики – на крутих понтах, але бояться сили.

І чим більше бояться, тим більше понтуються. Певно, вже дуже їм там підпікає на мокшанськиї болотах.

Василь Головко