На місцевому базарі в кіоску з ігровими автоматами стався конфлікт між двома групами, які вважають себе власниками точки.

Відомо, що у салоні ігрових автоматів, який діє під виглядом кіоску дозволеної спортивної лотереї, давно було неспокійно. Місцеві жителі часто скаржилися дільничним на поведінку відвідувачів салону. Але, як кажуть місцеві, він діяв під «дахом мєнтів», тому ніхто активних дій з його закриття не робив. У той же час на «лотерейній точці» намітилися розборки власників — відразу двоє людей, які разом починали цей бізнес, вважали кіоск своєю власністю.

Спочатку боротьба за салон ігрових автоматів відбувалася в судах. Однак після судових рішень одна зі сторін не захотіла миритися з тим, що доведеться втратити точку в вигідному місці — біля станції метро, де просаджували гроші вдень і вночі постійні клієнти. У підсумку, друга сторона спору також заручилася рішенням іншого суду в свою користь.

У результаті обидві сторони вирішили залучити «фізичну силу». З одного боку, це були так звані тітушки — співробітники приватної охоронної компанії. Вони зійшлися в протистоянні між собою прямо в кіоску лотерейної точки. В результаті перестрілки один з «бійців», 1983 року народження, був убитий на місці, а ще один отримав поранення.

Правоохоронцями попередньо встановлено: в приміщенні «Національної лотереї» знаходилося п’ять представників приватної охоронної фірми і адміністратор, коли туди забігло семеро чоловіків у чорній формі. Між ними почалася бійка і прозвучало кілька пострілів. Після цього невідомі у чорній формі розбіглися. Згодом їх затримали. Серед них — 28-річний стрілець-вінничанин. Кажуть, що саме йому загрожують найбільш тяжкі наслідки. Він раніше судимий, працював в охоронній структурі. У нього вилучено зброю, з якої й було скоєно злочин. Але після проведення експертиз про це вже можна буде остаточно сказати.

Віталіна Володимирова