Ось чим вона поділилась:

– Нове супер-завдання для мене: у складі незалежної делегації українських жінок в ООН взяти участь у роботі Комісії ООН із стану жінок  6-17 березня в Нью Йорку.

Роль і сила жіночих громадських  рухів завжди вражали і надихали мене. Жіноче лідерство – це про цілеспрямованість та підтримку

Українські жінки ніколи не були осторонь того, що відбувається: вони активно організовують акції на підтримку своєї держави у тих країнах, де отримали прихисток. Дружини полонених піднімають весь світ щоб прискорити обміни. Волонтерки по кілька діб стоять на кордонах, аби привезти в Україну автівки для фронту, адже чоловіки не можуть за ними поїхати.


На дипломатичному фронті голос українських жінок змушує прислухатися до них найвпливовіші організації та найперших осіб планети. І ми завжди будемо почуті, бо у нас не один голос, а стоголосся!

Наша делегація сформована з представниць ГО Геополітичний альянс жінок, куди я входжу, та ГО Міжнародний інститут культурних справ.

У Нью-Йорку 7 березня ми проведемо власний івент у Бізнес центрі ООН, присвячений проблемам, які спричинила російська агресія в Україні.

Це надзвичайна можливість донести український порядок денний до світової спільноти, тож тепер активно працюємо ще і над цим