Тема здоров’я російського диктатора природньо цікавить нашу розвідку. Адже в даний момент це має безпосереднє відношення до бойових дій. Останнім часом здоров”я воєнного злочинця “підкачує”.

Представник ГУР міноборони України підкреслив, що навіть з зовнішнього вигляду Путіна видно, що проходить якась стадія загострення, а потім його трішечки приводять до ладу: “На люди виходить, але здоров’я складне”.

Заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України генерал-майор Вадим Скібіцький заявив, що російський диктатор Володимир Путін важкохворий і це підтверджено.

“Поки що з’являється в ефірах, на люди виходить. Але здоров’я складне. Двійників застосовують. Навіть з його зовнішнього вигляду видно, що проходить якась стадія загострення, а потім його трошечки приводять до ладу і він знову з’являється”, – пояснив Скібіцький.

За його словами, важливо розуміти, що ті процеси, які почалися та тривають в Росії, свідчать про те, що там є люди, які реально хочуть зміни влади.


"Наскільки це буде швидко, залежить від наших успіхів", - зауважив представник ГУР.

Він уточнив, що мовиться саме про оточення Путіна – людей, які мають у Росії владу.

Як ми уже повідомляли, нещодавно начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що російський диктатор Володимир Путін хворий на рак і незабаром може померти. Керівник української розвідки вважає, що російський диктатор помре уже після перемоги України, бо війна має припинитися до його смерті.

А російський політолог і оглядач Валерій Соловей зазначає, що стан глави Кремля з кожним днем погіршується. За його словами, у російського диктатора діагностовано рак підшлункової залози та рак простати. Путіна регулярно обколюють усілякими важкими стероїдами та інноваційними знеболювальними ін'єкціями, щоб зупинити поширення раку. Окрім того, у російського диктатора діагностовано хворобу Паркінсона.

Кандидат психологічних наук Олена Рихальська вважає, що у президента Росії Володимира Путіна спостерігаються симптоми шизофренії. Психотерапевт вважає, що від глави Кремля позбудеться його ж оточення. Цієї ж думки дотримуються політологи та військові експерти.

Василь Головко