Народний депутат, лідерка партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко початок нового року провела у Дубаї (ОАЕ), про це йдеться у розслідуванні журналіста УП Михайла Ткача.

Повідомляється, що Тимошенко проводила час на віллі п’ятизіркового готеля “Kempinski” на насипному острові Палм-Джумейра.

За твердженням джерел УП у Дубаї, Тимошенко веде обережний спосіб життя. Її неможливо побачити, наприклад, на набережній, де вранці і ввечері полюбляють гуляти тутешні відпочивальники.

Залишаючи помешкання, лідерка “Батьківщини” з обережності сідає в авто не на вулиці, а у підземному паркінгу.

Тим не менше, журналістам вдалося спостерігати за відпочинком Тимошенко та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Однак, щойно Тимошенко помітила увагу до себе, вона одразу залишила пляж.

За інформацією джерел УП, через п’ять днів після цього Тимошенко повернулась до Києва.


Повідомляють, що родина доньки політикині переїхала до Дубая ще до початку повномасштабного вторгнення і зараз там мешкає з нетривалими виїздами до Європи.

Також два місяці назад УП зафіксувала зятя Тимошенко Артура Чечоткіна у готелі "Kempinski" у Відні, коли лідерка "Батьківщини" приїздила до столиці Австрії з робочим візитом.

У січні 2022 року повідомлялось, що Тимошенко провела майже місяць у Дубаї в Об’єднаних Арабських Еміратах.