Прикордонники затримали чоловіка, який вдавав із себе жінку, аби втекти за кордон.

На кордоні з Угорщиною працівники ДПСУ вкотре зафіксували курйозний випадок щодо небажання потрапити на службу до армії. Цього разу один із чоловіків одягнувся як жінка та наслідував відповідні манери, аби перетнути кордон.

Навіть, коли прикордонники розсекретили правопорушника, він до останнього намагався не зізнаватися у своєму “образі”. Про інцидент повідомила ДПСУ на каналі в Телеграм.

Тим часом перебирія зі елементами амнезії не дає нудьгувати прикордонникам. На Вінничині ухилянт вдруге попався із підробними довідками. Інший, багатодітний батько, на львівщині не зміг згадати дати народження “своїх рідних дітей”.
Щодня військовозобов”язані чоловіки намагаються незаконно перетнути кордон поза пунктами пропуску. Працівники ДПСУ на сторожі.

А цей, затриманий на Закарпатті, майстер перевтілення до останнього намагався вдавати із себе жінку. Зрештою він зізнався в обмані.

Прикордонники повідомили, що на затриманих ухилянтів чекає зустріч із працівниками територіальних центрів комплектування.

Василь Головко