Ведучий, який боронить Україну зі зброєю в руках, в інтерв’ю Славі Дьоміну зазначив, що вже знає напевно, хто саме приєднається до його родини. Зі слів Даніеля, це буде дівчинка.

Водночас, Салем зауважив, що зробити це можливо лише після закінчення війни.

“Я думав, що я зможу це зробити дуже легко. Але це (усиновлення – ред.) вже буде після війни. Навіть опікунство. Тому, що мати моєї дитини теж закордоном. І в мене нема нікого, на кого можна було б лишити її. Ось, наприклад, якщо я поїхав  (на передову – ред.) та помер. І все. Я спершу сварився… Але насправді це – правильно”, – сказав Салем.

Ведучий ні на мить не сумнівається, що кінець кінцем дівчинка стане його дочкою.

“Спілкуємось, але не з нею. Зараз їй 4 місяці. Тоді їй було 2 місяці, коли її забрали з під обстрілу… Але це буде. Це – дуже інтимна історія для мене. Я це зроблю. Але це така, серйозна історія”, – розповів Даніель, додаючи, що його рідна дочка дуже зраділа, коли дізналася, що в неї буде сестричка.

Салем не приховує, що обрав саме дівчинку з певної причин. Виявляється, ведучий боїться мати сина.

“Я дуже боюсь. Я пам’ятаю себе, ще десь в 10 років, я завжди хотів стати татом… Але я пам’ятаю, що хотів доньку… Ми коли познайомилися з Машею (дружина – ред.), я сказав “У нас буде донька”. Вона відповіла “Ну а якщо буде син”. Але ні, я казав, буде донька…

Я боюсь тому, що я не знаю, що з сином робити. Я не хочу бути своїм татом… Це дуже спірна історія, але я боюся”, – зауважив він.

Нагадаємо, раніше Салем розповідав, що розчарувався у деяких колегах-чоловіках, які подалися закордон.

Як відомо, Салем отримав контузію на фронті.

Андрій Власенко