– Думаю, що зараз над макетом ТРЦ плаче Гройсман і його Шиш, тому що я дістав Господарський суд заявами про забезпечення. Тепер Вінницькій мерії і керівництву Пологового будинку №2 заборонено відчужувати майно і скорочувати працівників. Ухвала: http://surl.li/ergsr

Це другий позов проти реорганізації. Заявником є працівник закладу, лікар-акушер-гінеколог (і давайте йому поаплодуємо за принциповість). А всього позовів уже три. Паперу не шкодуємо.


За першим позовом (від пацієнтки Анастасії) мерії також заборонено: вчиняти реєстраційні дії, проводити реорганізацію закладу. Писав про це тут: http://surl.li/erguz. Цю ухвалу ВМР оскаржує, розгляд призначено на 16.02.2023 в м. Рівне. Нам потрібно було "перестрахуватися" на випадок скасування першої ухвали. Що і вдалося.

Ви бачите приклад, як захищати комунальне майно від мародерів у тилу. Це не значить, що ми досягли повного успіху, але ми на шляху.

І я знову нагадую, що громадськість міста Вінниці мусить об'єднатися, щоб припинити будь-які спроби Вінницької мафії довести заклад до банкрутства. На сьогодні нам треба припинити практику бойкоту закладу (перенаправлення пацієнтів ВМКПБ №2 на інші заклади, яке вчиняють, щоб зменшити кількість наданих ним послуг, що зменшує його прибутки і веде до негативного балансу).

Юрій Хорт