А бреше на кожному кроці. Про це вже однозначно заявили в ЄС та в резолюції Генасамблеї ООН.

Але логіка “путінських бабушок”, мол “америка нам завідуєт, поетому хочет завоєвать” дуже майстерно використовується божевільною кремлівською бандою для зомбування різного роду мобіків та збоченців. І, звісно ж, “глибинного народу”. Який за час правління путіна опинився в такій “глобокій ж…пі”, що прийшов зі зброєю в Україну, щоб украсти тут хоча б якісь труси.

Але за рік страшних кровопролитних боїв рашистські солдати, на жаль, так і зрозуміли, що стали гарматним м”ясом заради імперських амбіцій воєнного злочинця, тироритса-диктатора путіна. І що він тепер, після повної світової ідентифікації, заради свого самозбереження і виправдання порліцейського режиму, буде щоразу знаходити для росії нового зовнішнього ворога. Навіть не зважаючи, що кожна нова його воєнна авантюра обходиться “глибинному народу” сотнями тисяч вбитих синів, братів, чоловіків… Та мільярдами доларів, які могди б піти на облаштування нормального життя “на безкрайніх але дуже запущених територіях руского міра”.


Правда, де-хто на мокшанських болотах вже починає роздивлятися, що король, насправді, голий. І, навіть, не при собі. Але, замість того, щоб об"єднатися проти режиму в своїй країні, "смєлиє кацапи" почали тікати за кордон. В мережі вже озвучують цифру 9 мільйонів російських ухилянтів від початку цієї безпричинної війни.

Ще одна формула успіху російських військових стратегів, схоже, теж уже не працює. І, навряд чи зможуть рашисти розраховувати на те, що "баби єщо нарожают" в достатній кількості гарматного м"яса.

Їхні баби також масово тікають з росії, аби десь народити і отримати там вид на проживання. Наприклад, імміграційна влада Аргентини вже бореться з російськими жінками, які після вторгнення рф в Україну стали масово приїжджати в Буенос-Айрес для пологів, щоб отримати аргентинське громадянство.

Директорка імміграційної служби Аргентини Флоренція Каріньяно в ефірі телеканалу C5N  розповіла, що в четвер, 9 лютого, 33 вагітні жінки - усі між 32 і 34 тижнями вагітності - прибули в країну. Декільком із них спочатку відмовили на паспортному контролі, але зрештою їх усе ж таки пропустили в країну.

Хоча концепція туризму, пов'язаного з народженням дітей, не нова, ізоляція рф від Заходу внаслідок війни зробила Аргентину, куди росіянам не потрібна віза, популярним напрямком для родин, які бажають дати своїм дітям привілеї другого громадянства.

Пані Каріньяно повідомила, що за останній рік у південноамериканську країну прибуло близько 10 500 вагітних росіянок. 5800 з них прибули в країну за останні три місяці.

Адвокат однієї росіянки заявив, що вона втекла до Аргентини, "рятуючись від війни".

Однак, не зважаючи на цей дивний аргумент Міграційна служба Аргентини почала відкликати ВНП у росіян, які отримали його після народження дитини в країні, але потім вирішили виїхати

Каріньяно пояснила, що коли в суді розглядатимуть питання про надання аргентинського громадянства росіянину, міграційна служба подасть дані про призупинення ПНП у зв'язку з тим, що ця людина "провела місяць в Аргентині і більше ніколи не приїжджала".

А скільки таких вагітних жінок виїхали в інші країни? Невже кремлівським терористам начхати навіть на свій народ, який ховається по світах, щоб "врятуватися від війни", яку сам веде проти іншої суверенної країни? Виходить, що так. Невже в цьому класичному божевіллі можна збудувати сучасну цивілізовану країну, яка вкладатиме ці "шалені воєнні гроші" в свій народ і справедливо ділитиме свій колосальний матеріальний ресурс, а не просто брехатиме про "вєлікій і особий руський мір"?

За даними Генштабу ЗСУ станом на 12.02.2023 рашистська армія з початку повномасштабної неправданої війни проти України втратила 137780 військових. З неофіційних джерел відомо, що з пораненими та полоненими російські втрати  складають вже більше 350000 осіб. І на мільярди доларів військової техніки. Хіба це ще не достатня ціна путінських божевільних амбіцій? Хоча, не виключено, що секретний план "спецоперації" передбачає її до останнього рашиста.

Очевидно, нашим омбудсменам треба бути наполегливішими у вимозі повернення на Батьківщину депортованих українських дітей. Щоб вони не стали манкуртами в руках країни - міжнародного терориста.

Сергій Бойчук