Вона вдарила в статую Христа-Спасителя.

У Бразилії в Ріо-де-Жанейро блискавка вдарила прямо в статую Христа-Спасителя. Це сталося ввечері 10 лютого. Після побачених фото, які зробив бразильський фотограф, в Мережі багато хто почав переживати, чи не вважається це “передвісником” катастрофи.

Однак виявляється, що в цьому явищі немає нічого дивного чи містичного. Блискавки, що б’ють в статую Христа-Спасителя – поширене явище. Про це повідомляє Wonders of the world.

У Бразильському інституті космічних досліджень стверджують, що в цю статую щорічно вдаряє від 4 до 6 блискавок. Удари можуть повторюватися кожні 2-3 місяці. Під час сезону дощів це може повторюватися частіше.


Вся справа в тому, що статуя Христа-Спасителя знаходиться на висоті 710 метрів, на вершині граніту. Саме це і є логічним поясненням, чому в неї час від часу потрапляють блискавки. Статуя притягує блискавку попри те, що в ній є громовідвід. Він покриває верхню частину голови, а кабель тягнеться до руки. Хоча, як сказати...

Складніша ситуація із землетрусами. Вчені припускають, що такі страшні катастрофи можуть бути наслідком людського впливу на планету. Зокрема, це стосується безкінечних страшних воєн. Тисячі потужних розірваних ракет накопичують в землі та в повітрі велику енергетику. Вона викликає резонанс на всій поверхні планети і може спричинити непередбачувані за своєю нищівною силою катаклізми. Зокрема, саме Сірія, яку нещадно бомбила російська авіація, стала епіцентром катастрофи. Такий сценарій, на думку аналітиків, може бути і на сході України. Він захопить і значну територію росії.

Безконтрольне використання надпотужної зброї дійсно може закінчитись ще одним льодовиковим періодом, або повністю знищить планету. Російська агресія проти України також могла спровокувати чисельні землетруси на початку лютого. Наслідком яких стали знищені міста та понад 50000 загиблих. Про що вже повідомила ООН,

Вадим Снігур