Злочинниця переїхала до Сполучених Штатів  з росії, де вже розшукувалася за інше вбивство

У Нью-Йорку судять росіянку, яка хотіла отруїти українку зі схожою зовнішністю, щоб «викрасти» її особистість. Про це пише The Guardian. Дуже характерна і подібна політика в держави росії щодо української держави.

У 2016 році Вікторія Насирова намагалася вбити Ольгу Цвік за допомогою чизкейка з сильним транквілізатором. Росіянка планувала викрасти паспорт та інші цінні речі своєї жертви, і сподівалася видати себе за українку після її вбивства.

За справою слідства, 28 серпня 2016 року Насирова попросила Цвік терміново її прийняти, пославшись на якусь екстрену ситуацію, і прийшла до тієї з тортом. Вона вмовила господиню поласувати шматком. Незабаром тій стало погано. Останнє, що вона пам’ятає, це Насирову, яка тиняється по кімнаті. Подруга жінки згодом знайшла її майже в комі та відвезла до лікарні.

47-річна Вікторія Насирова – родом з міста Армавір у Краснодарському краї. Вона переїхала до США з росії, де вже розшукувалася за інше вбивство. У 2014 році Насирова була звинувачена в отруєнні сусідки у Краснодарі.


Українку врятували, та коли вона повернулась додому, виявила, що її паспорт, дозвіл на роботу, золота каблучка та інші коштовності зникли. Фахівці дослідили залишки десерту на контейнері і виявили, що вони містять феназепам – сильнодіючий транквілізатор.

Присяжні визнали Насирову винною по кількох пунктах, зокрема замах на вбивство, напад і незаконне позбавлення волі. Суд вже обирає покарання і має оголосити його 21 березня. Росіянці загрожує до 25 років ув'язнення. Як видно на фото, зловмисниця хотіла скористатись зовнішньою схожістю з жертвою.

Вадим Снігур