Співачка, фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2023 від України Марина Круть відхрестилася від українського шоу-бізнесу. Вона заявила, що не хоче бути причетною до усього цього.

За словами KRUTЬ, в українському шоу-бізнесі дуже мало справжніх людей. Раніше вона хотіла стати його частиною, проте після повномасштабного вторгнення РФ в Україну її думка змінилася.

“Мене не цікавить український шоу-бізнес більше. Я трохи привідкрила для себе цю сторінку, побачила, що там. І мені стало нецікаво, мені не хотілось би асоціюватися з тими людьми, які називають зараз себе українським шоу-бізнесом. Я би не хотіла бути там. По правді кажучи, я хотіла бути там, перед 24 лютого. Але повномасштабне вторгнення змінило все, і мій погляд теж. Мені не хочеться бути причетною до цього всього. Там мало життя, а ще там мало людей, саме людей… Мені не подобається ця тусовка”, – заявила KRUTЬ у “Буремному подкасті”.

Зараз співачка хоче “плисти, ніби риба”, окремо від шоу-бізнесу. Вона розчарована тим, що побачила. За словами Круть, у цій історії вона не хоче продовження. “Євробачення для мене стало останньою крапкою. Все, кінець”, – резюмувала артистка.

Вадим Снігур