Вони працюватимуть над своїм тілом місяць, щоб потім у фіналі конкурсу краси продемонструвати ідеальні форми. Тренування відбуватимуть тричі на тиждень по пару годин.
– Я взагалі-то займаюсь спортом два роки. Спочатку тренувалась під контролем тренера, але тепер вже сама орієнтуюсь в фізичних вправах, які мені найбільше підходять. Я сама медик і знаю чого потребує мій організм. Ми з дівчатами займатимемось по кілька разів на тиждень, адже відпочинок теж потрібен – ділиться враженнями від першого колективного тренування, учасниця конкурсу Богдана Плотиця.
Тренер Володимир Добринюк займається з вінницькими красунями вже 5 років. Розповідає, що для дівчат програма тренувань однакова, але кожна конкурсантка приділяє увагу тим частинам тіла, які вважають проблемними.
– Найбільше уваги акцентуємо на ноги, сідниці та прес. Звичайно у моделей має бути все ідеально, тому працюємо над усіма частинами тіла. Ми враховуємо побажання дівчат. З ними не важко працювати, вони дисципліновані. Але, порівнюючи з минулими роками, на тренування приходить значно менше дівчат, лише десь 30-40%.
Відвідуваність конкурсантками тренувань прокоментував і організатор конкурсу «Міс Вінниця» Євген Майданник.
– Тренери працюють по-змінно, тому можливо саме цей потрапив якраз у той момент, коли фіналістки конкурсу були зайняті іншими справами. Дехто з них ходить до іншого спортивного залу. Але все одно «Нокаут» відвідує більшість красунь, бо тут безкоштовні тренування. Та, однозначно, ніхто не буде примушувати дівчат відвідувати тренування. Це в їхніх інтересах.

Олена Петрова