Правоохоронці отримали повідомлення від небайдужих громадян, про те, що на річці Південний Буг поблизу о. Кемпа троє людей перебувають на кризі.

До вказаного місця негайно вирушив найближчий екіпаж поліцейських та співробітники ювенальної превенції.

Правоохоронці намагались самотужки врятувати родину, але крига була надто тонка. Аби безпечно допомогти, поліцейські викликали рятувальників Державної служби надзвичайних ситуацій, які миттєво прибули. За декілька хвилин вони за допомогою човна доправили чотирирічну дитину з мамою на берег. Голова сімейства, під пильним наглядом рятувальників, самостійно вийшов на берег.

Життю і здоров’ю родини загрози немає.

Поліцейські та рятувальники закликають батьків не залишати своїх дітей без нагляду, адже це може призвести до трагічних наслідків.

Будьте обережними, перебуваючи біля водойм в зимовий період часу. Не перевіряти міцність льоду ударом ноги та не виходьте на лід під час відлиги, адже коли крига надто тонка, можна провалитись під лід! Якщо лід починає тріщати – не бігти, а повільно пересувайтесь не відриваючи ступні від льоду.

Для катання на санках, ковзанах чи лижах потрібно обирати безпечні, спеціально обладнані місця, що не прилягають до проїжджої частини дороги.