Для того, аби здоровою була ваша щитоподібна залоза, народні цілителі радять приготувати таку суміш: по одній склянці меленої гречаної крупи, пропущених через м’ясорубку волоських горіхів і меду змішайте в емальованій каструлі і перекладіть до скляної банки.

Гречку потрібно дуже ретельно перемолоти в кавомолці до однорідного стану. Не можна замінювати її гречаною мукою, тому що в ній немає тих корисних компонентів, що містяться в оболонці гречки. Горіхи прокрутити на м’ясорубці. Все залити медом і ретельно перемішати. Зберігати в холодильнику.

Готову суміш слід приймати три рази на день до їди по 1 столовий ложці протягом одного місяця. За бажання можна додати в цю суміш мелену курагу або родзинки, для тих, хто має проблеми з серцем. Один раз на тиждень їжте цю суміш, не беручи більше ніякої їди, крім води. Курс лікування — 6 тижнів. Потім через місяць повторіть лікування.

Протипоказань немає. Застереження – алергія на мед. Після курсу прийому цього еліксиру самі відчуєте, якими здоровими і сильними ви стали.