Організатори просять підготувати бажаючим три пісні українською мовою, які стануть вашою перепусткою на омріяну сцену. Судіювати творче змагання буде компетентне журі.

Додамо, що «Червона рута» – український молодіжний музичний фестиваль, який проходить кожні два роки. Вперше відбувся в 1989 року у м. Чернівці на знак того, що тут жив і творив автор однойменної пісні, популярний виконавець та композитор Володимир Івасюк. У рок-змаганнях брали участь згодом популярні гурти “ВВ”, “Брати Гадюкіни”. Лауреатами та дипломантами фестивалю стали Т.Курчик, А.Миколайчук, П.Дворський, рок-ансамблі “Сестричка Віка”, “Кому вниз”.

Підготовка до “Червоної рути” складається із двох етапів – відбіркового й фінального. У них візьмуть участь близько 3 тисяч виконавців та гуртів, які змагатимуться у шести музичних жанрах: популярної, сучасної танцювальної, рок, акустичної, іншої музики та українського автентичного фольклору. Участь в обласному конкурсі не потребує вступних внесків, а вхід для глядачів є вільним, що робить цей захід доступним для всіх бажаючих.

За довідками та подачею заявок просимо вінничан звертатись за телефонами: 044 -360-75-26, 067-448-37-75, 095-335-68-23, e-пошта chruta@ukr.net

Віталіна Володимирова