Зокрема, в Організації Об’єднаних Націй стурбовані рішенням Росії призупинити участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння. Про це повідомляє Sky News.

“Світ без контролю над ядерною зброєю набагато небезпечніший, нестабільніший із потенційно катастрофічними наслідками”, – сказав речник ООН Стефан Дюжаррік, коментуючи заяву терориста Путіна про призупинення участі Росії у договорі про контроль над ядерними озброєннями.

За його словами, потрібно вжити всіх зусиль, щоб уникнути такого результату, включаючи негайне повернення до діалогу.

Хоча, на думку експертів, діалог зі збанкрутілим політиком, у якого через відчай почалися психічні розлади, навряд чи може бути ефективним. Так само, як і “стурбованість” шановної організації.

Як ми уже повідомляли, Росія вирішила призупинити участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння.


МЗС Росії звинувачує США за своє рішення призупинити дію договору, проте запевняє, що не збирається у зв’язку з цим збільшувати власний ядерний арсенал.

Попри "незрозуміле" рішення російського диктатора Володимира Путіна призупинити дію договору про контроль над ядерним озброєнням, позиція США залишається незмінною.

Світ занадто крихкий, щоб знову наражати його на страшні випробування, спрвоковані божевільним прагненням захопити чужу територію. Людство щодня стикається з глобальними викликами природи: землетруси, цунамі, потепління, засухи. Значною мірою, це наслідок бездумних дій окремих політиків, які бачать свою перспективу лише в агресії.

Цивілізація може вижити лише за умови об"єдання зксиль навколо збереження планети. А ядерне божевілля в руках міжнародних терористів лише наблизить кінець світу. Якщо лише одна людина в світі цього не розуміє, і продовжує залякувати всіх Ядерним Апокаліпсисом, то, вже очевидно, що їй пора в "інший світ".

Адже ця людина розуміє тільки мову сили. Певно, вже прийшов час всьому цивілізованому світу докласти "трішки більше зусиль". Щоб нікому більше не кортіло. І це вже, на щастя, не компетенція ООН.

Анатолій Петраченко