– Альо, Іванка, твоя країна охоплена війною! В ній щоденно вбивають твоїх ровесників! Тисячі вдів таких же як ти молодих дружин! Може б ти краще волонтерила чи вела інформаційну війну. Наче ж себе журналісткою, телеведучою називала?, – відгукуються деякі земляки.

22-го лютого українська телеведуча Іванна Онуфрійчук святкує другу річницю весілля із бізнесменом на ім’я Алмаз, яке відбулося на Мальдівах.

Із нагоди цього Іванна показалася в обіймах коханого та поділилася своїми роздумами про те, що значить для неї сім’я.

“2 роки як ми сім‘я. Вдячна долі за такого чоловіка, з яким добре і тоді, коли сонце світить, і безпечно, коли за вікном гроза. За цей час ми встигли зрозуміти, що сім‘я – це не лише романтика, ніжність та побачення.

Це вміння триматися разом, бути опорою та підтримкою один для одного, говорити та чути, а де треба – змовчати. Можна багато чого сказати, але я просто дякую, що ти мій чоловік, а я твоя дружина. Вдячна за все, що ти робиш для мене та нашої родини щодня”, – написала вона.

– Зрештою це можна сказати і дивлячись в очі чоловікові, а не виставляти назагал, він же не на фронті , а поряд? – невже так далеко від реальності землячка? -коментують світлини українці.

Як відомо, після війни Іванна живе у Швейцарії.

Раніше Іванна повідомляла, що приїздила в компанії із мамою до України, щоб забрати кота та документи. Радила не повертатись до Києва усім, хто виїхав, до завершення війни, бо тут небезпечно.

До цього Іванна закликала українців:  “Знаєте, кількість щастя через цих проклятих орків не повинна зменшуватись. Ми маємо продовжувати жити далі, працювати, любити, відчувати себе коханими. Ми маємо робити те, що дарує нам хоча б трішечки щастя. Адже, за що тоді борються наші герої? Вони захищають нас, щоб ми могли жити”, – вважає ведуча.

Але і такого посилу із заможного життя з мільйонером із Казахстану Алмазом у Швейцарії не зрозуміло багато українців:

Яка “розумна”? Коли в твоєму місті хоронять молодих хлопців дуже “легко” відчувати щастя?

Та це просто егоїзм і безпринципність!

Ось що демонструєш ти, Іванна! І не прикривайся красивими лозунгами! Має бути елементарне розуміння болю і страждань інших, – відповідають нашій колишній землячці читачі!

А ви як думаєте?

Погодьтесь, є над чим подискутувати.

Тетяна Квасюк