У Вінниці протягом двох днів проходив відкритий кубок зі спортивної акробатики Вінницької територіальної громади “Vin Acro Cup”. У турнірі взяли участь 45 спортсменів, які представляли Вінницю та Дніпро. Це відбіркові змагання до кубка світу з акробатики, який триватиме з 8 по 15 березня у Португалії.

Виступали на турнірі чоловічі, жіночі, групові та змішані пари.

Вінничанки Каріна Островська, Еліна Козачанська, Аліна Пугач (доросла вікова категорія) стали переможцями змагань та представлятимуть наше місто та Україну на кубку світу у португальському місті Майя.

В цьому ж місті відбуватиметься міжнародний турнір зі спортивної акробатики. Право змагатися на ньому також вибороли вінничани:

Жіноча пара (вікова категорія 13-19 років):

Рузанна Вечерук – Ангеліна Чернявська,
Валерія Лагуш – Ніка Хасанова.

Чоловіча пара (вікова категорія 12-18 років):

Артем Шаповал – Гліб Гончарук.

Чоловіча група (вікова категорія 12-18 років):

Володимир Репетій
Микола Сорока
Миколай Хасанов
Дмитро Борщевський

– Спортсменам дуже важливо брати участь у представницьких змаганнях. Так вони підтримують себе в формі. Тут вони бачать, що їм потрібно допрацювати і на що звернути увагу. І для тренерів це також дуже важливо, адже попереду турніри вищого рівня. Наразі вінницькі спортсмени у гарній формі. І налаштовані на перемогу у міжнародних змаганнях. – розповіла директорка вінницької школи зі складно координаційних видів спорту Наталя Голяк.

По з зі спортивної акробатики “Vin Acro Cup” переможці отримали нагороди, грамоти та подарунки від міського комітету по фізичній культурі та спорту.

Вадим Снігур