Просять матері України допомоги для синів!

Моліться рідненькі. Бійці просять молитов! Допоможи їм, Господи! МОЛИТЬСЯ ПРО НАШИХ БІЙЦІВ ПРО СИЛУ ЇХ ДУХУ! І ПРО РОЗУМЛЕННЯ ТА ПОСРАМЛЕННЯ рашистів!

ТЕРМІНОВО ВСІМ! Давайте МОЛИТИСЯ, РІДНІ! НАШІ Хлопці , ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ , ПРОСЯТЬ МОЛИТВ !

МОЛИТВЕНИЙ ЛАНЦЮГ!

Просимо кожного, кому ім’я – жива Людина Божа, взяти участь у багатомільйонній молитві, щоб зупинити поширення того лиха і напасті, яке ворожими підступами обрушилося на Україну та на весь Світ! Ідея в тому, щоб кожен прочитав молитву.Будь ласка, будьте чесні: збережіть молитовний ланцюжок, адже це ми робимо все разом заради майбутнього наших дітей України ! Через цю молитву ми єдині у своєму проханні!

М О Л ИТ В А

Боже, Отець наш Небесний, Творець всього видимого та невидимого світу. Помилуй і спаси нас грішних. Захисти від бомбардувань та обстрілів наші міста та селища. Врятуй та збережи наших українських захисників-воїнів, які самовіддано, без сну та відпочинку, у нерівних та важких битвах захищають нашу Батьківщину. Надішли перед ними своє небесне воїнство, яке захищало і захищатиме їх. Дай їм мудрості, стійкості, терпіння, мужності вистояти і перемогти у цій битві із сатаною та його служителями. Захисти і збережи їх, щоб живими і здоровими вони повернулися до своїх родин. Пошли і нам, глибоке і щире покаяння. Пробач та помилуй нас за наші гріхи. Нехай славиться Твоє Пресвяте ім’я завжди нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Будь ласка, передайте далі. Навіть, якщо самі не молитеся, передайте тим, хто молитиметься. Це дуже важливо: спільна молитва всіх людей має велике значення.