Депутати Вінницької обласної ради ухвалили Звернення до Президента Сполучених Штатів Америки, Прем’єр-міністра Великої Британії, Президента Французької Республіки, Федерального канцлера Німеччини, Президента Республіки Польща, Президента Литовської Республіки, Президента Латвійської Республіки, Президента Естонської Республіки, Прем’єр-міністра Держави Ізраїль, Організації Об’єднаних Націй, країн-членів НАТО та Європейського Союзу, всієї міжнародної спільноти щодо надання військової і гуманітарної допомоги Україні.

У зверненні обласні депутати щиро подякували за допомогу та запевнили у реалізації нових проектів у майбутньому.

«Ми дякуємо дружнім до України народам країн США, Великобританії, Франції, Німеччини, Польщі, Литви, Латвії, Естонії, країн-членів ЄС та НАТО, народам усіх країн світу, які підтримують нас.

Ми дякуємо міжнародним організаціям в структурі ООН за всебічну допомогу – військову та гуманітарну. За навчання українських солдатів, за безпілотники та зимовий одяг для військових, за тисячі тонн продуктів харчування, ліки та медичну апаратуру.

За те, що лікують наших поранених бійців, прихищають наших жінок і дітей. За генератори та допомогу у відновленні енергетичної інфраструктури. За те, що самі приїжджають підтримати боротьбу України.

Ми вдячні й за те, що наші друзі постійно доводять, що не мають відчуття втоми від підтримки України», – йдеться у зверненні, прийнятому на черговій сесії Вінницької обласної ради.

Василь Головко