Засновник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин пообіцяв зловити російського блогера Олексія Столярова, який є зятем Сергія Шойгу, за його нібито антивоєнну позицію.

За інформацією російських Telegram, напередодні Столяров “лайкнув” пост іншого блогера – Юрія Дудя, який звинуватив Путіна і його оточення у кривавій і “безглуздій” війні. Очевидно, стосунки з тестем у блогера не дуже дружні. А, може, молодий чоловік дійсно усвідомлює безглуздість цієї невиправданої рашистської агресії.

Хоча, певно, на вимогу батька дружини, згодом Столяров прибрав “лайк”, але реакція зятя Шойгу потрапила на “скріни”. Йому почали писати обурені націоналпатріоти, що підтримують вторгнення в Україну. Той жорстко послав їх на фронт: “Z-бидло забули запитати. Іди на фронт, а не п*зди мені тут”.

Зрештою, блогер опублікував новий пост, написавши, що нічого не “лайкав” і нічого нікому не писав. Столяров також попросив аудиторію “мати свою голову на плечах”, натякнувши, що це фейк, а сам він став жертвою маніпуляцій і фотошопу. Подібна історія трапилась нещодавно і з сином пропагандона Соловйова, який знайшов себе в лондонському модельному агентстві. Та й з багатьма іншими дітьми рашистських вождів, які до війни розкішно жили в своїх європейських будинках і насолоджувались  цивілізацією.

Кухар Путіна, Євген Пригожин, коментуючи цей скандал, закликав спіймати Столярова і привести до нього: “Я його навчу протягом шести тижнів, а оскільки я сам є Z-бидлом, то допоможу йому виправитися, відправивши його на бойові дії. Я не зовсім зрозумів першу частину запиту, але оскільки там було питання: “Вдути чи не вдути”, то перед цим можна йому “вдути”.

Враховуючи темне минуле Пригожина у місцях позбавлення волі, дивно, що “вдути” він вирішив не сину Соловйова. І поки підсанкційний  мисливець за головами вирішує кого йому “вдути”, зять Шойгу знову  потролив “Z-бидло” елітним відпочинком в ОАЕ.

Пропагандисти обурені, що донька та зять Шойгу демонструють розкішне життя, поки гарматне м’ясо гине в Україні. Їм підспівують прихильники війни в Україні. Мовляв, наші діти гинуть, а ці мажори розкошують на дорогому курорті. Ніби хтось заважав путінським симпатикам припинити цю безглузду війну і вберегти своїх дітей.

Тим часом, зять міністра оборони РФ Сергія Шойгу Сергій Столяров у розпал скандалу з його підтримкою антивоєнної публікації опублікував відео з елітного відпочинку.

На ньому він позує разом з донькою Шойгу Ксенією засмагають на відпочинку в Об’єднаних Арабських Еміратах.

“Нарешті невеликі канікули. А хто поруч? Гарна яка Ксюня. Зараз підемо до Міланіка”, – каже задоволений зять Шойгу.

Короткий ролик розкішного відпочинку скандального зятя Шойгу миттю рознесли Z-пабліки. Зомбірашисти знову затягнули волинку про своє гарматне м’ясо під Бахмутом, Авдіївкою, Вугледаром та іншими українськими містами.

На момент публікації цього матеріалу зять Шойгу вже традиційно видалив відео зі своїх акаунтів. Однак, ролик зберігся у соцмережах.

Але, здається, це відео не довго дратуватиме засновника “Вагнера”. У нього прибавилось проблем на кшталт недостатнього забезпечення з боку МО РФ його терористичної ПВК боєприпасами. Крім того він вдруге став персоною нонграта на міжнародному рівні. Спочатку в США визнали його приватну армію терористичною організацією. Тепер ЄС запровадив санкції проти “Вагнера” за штурм Соледара

Також до чорного списку потрапили члени угруповання, які задіяні у злочинній діяльності на території Африки.

Європейський союз запроваджує нові санкції проти ряду фізичних та юридичних осіб, пов’язаних з “групою Вагнера”. Таке рішення в суботу, 25 лютого, затвердила Рада ЄС, повідомляє прес-служба організації.

До речі, в мережу потрапила інформація, що бункерний дід, в якого доньки також проживають в цивілізованих країнах, останнім часом розчарувався в Пригожині.

Адже відчайдушний власник ПВК наступною жертвою своїх нападок може зробити самого диктатора. А там буде про що говорити. Бо статки путінської родини оцінюються в десятки мільярдів доларів.

А, коли щось на Московії іде не так, починається призначення стрілочників. Замість того, щоб зрозуміти, що причина негараздів це авнтюра з повномасштабним вторгненням в Україну, починають шукати відьом.

Павуки в кремлівській банці вже гризуться публічно і підставляють один одного по-крупному. І тема поганого зятя міністра оборони якось несподівано трансформувалася у тему дефіциту снарядів для “Вагнера”. З усіма відомими наслідками та втратами особового складу найманців.

Певно, не така вже й погана порада від скандального блогера своїм землякам-рашистам, особливо підлеглим тестю військовим. “Мати свою голову на плечах” не завдило б всім путінським генералам, щоб безпричинно не ставати гарматним м”ясом. Може після чергових скандалів і поразок вони це, нарешті, зрозуміють?

Анатолій Жучинський