У мережі увагу на це звернула українська видавчиня Поліна Неня, чий допис на цю тему видалив Instagram незабаром після публікації.

Виявляється, конференція запланована на 7 березня в Дубайській опері.

Організатори раптом не росіяни? Адже саме на міжнародному жіночому форумі варто обговорювати те, що Олена Бліновська робить для росії

Цікаво, що афішу конференції Бліновська опублікувала у своєму Instagram незадовго до привітання російських чоловіків із їхнім скрєпним святом “Дньом защітніка отєчєства”. Олена побажала їм якнайшвидше повернутися до своїх сімей і наголосила, що ці “захисники” роблять все “на передовій, аби у світі стало більше світла”.

Обабіч із Маск та Бліновською виступить також російська актриса Рената Літвінова, яка навесні 2022-го виїхала з росії.

До речі, зі слів Нені, Літвінова знає про участь Бліновської. Акторка нібито просто попросила, аби їй зробили афішу без блогерки (і, вочевидь, організатори пішли назустріч, адже на офіційному сайті Дубайської опери та в соцмережах Бліновську на афіші ви не знайдете. Так само, як не зможете на сайті івенту переглянути список спікерів конференції). До речі, серед запрошених нема жодної української спікерки.

На сайті Дубайської опери нині активно продаються квитки на подію. Вартість коливається від 1800 до 18500 тисяч дирхам (від 17 до 178 тисяч гривень).