Мобільні групи вистежують та знищують рашистські дрони

Небо над Україною стає безпечнішим. Для захисту від російських атак із використанням дронів-шахідів, створені мобільні групи, які вистежують, перехоплюють та знищують ворожі безпілотники. Такі мобільні групи діють і на території Вінницької області.

Окремі військовослужбовці підрозділів Сил територіальної оборони Вінниччини спільно із Повітряними Силами та Національною гвардією залучені до виконання завдань, спрямованих наохорону повітряного простору області.

Мобільні групи діють по всій території Вінницької області. Це приносить свій результат. Безпілотники вдало збиваються великокаліберними кулеметами та іншим озброєнням.

Для підсвічування неба у нічний час, щоб бачити дрони, бійці використовують освітлювальні засоби. Про що повідомили в 120-ій бригаді тероборони.

Мобільні вогневі групи входять до складу ППО та захищають небо під час повітряних атак росіян. Вони залучені на важливих напрямках і захищають об’єкти інфраструктури від ударних дронів-шахідів, які складно виявити.

Бійці постійно займаються, відпрацьовуючи швидкість та влучність розрахунків з великокаліберної зброї. Це дає відчутний результат.

Василь Головко