1 березня Вячеслав Соколовий – голова Вінницької обласної Ради, Вінницький міський голова Сергій Моргунов та голова Вінницької районної ради Ігор Шутак побували із робочою поїздкою у Тиврівській громаді. Вони ознайомилися в роботою Тиврівського наукового ліцею, було визначено проблематику навчального закладу та перспективи розвитку закладу.

Тиврівський науковий ліцей – комунальний заклад Вінницької обласної Ради. Там навчається 308 учнів із 15 територіальних громад Вінницької області та учнів, які мають статус  внутрішньо переміщених осіб.

У 2022 році після складання національного мультипредметного тесту випускники одержали 10 результатів по 200 балів, з них: 7 – з математики, 2 – з історії, 1 – з української мови. Два учні склали національний мультипредметний тест по 200 балів з двох предметів (з української мови і математики, з історії і математики).

Педагогам ліцею, які виховали випускників 200-бальників, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий вручив Почесні Грамоти обласної Ради. Їх отримали вчитель математики Василь Шастун, вчитель української мови та літератури Андрій Маринчук, вчитель історії Яна Боднар.

Учні закладу щорічно перемагають в олімпіадах та отримують 200 балів з мультимедійного тесту. Лише за минулий рік найвищий бал з математики на фінальному шкільному екзамені отримали семеро учнів, з історії – двоє, та один з української мови.