Ті 100 молодих людей прийшли до «Урожаю» бити кацапських прихильників?

А поліція, не розібрались, почала їх затримувати?

Принаймні так стверджує лідер ГО «Едельвейс» Роман Костишин:

– Напишу уточнення по «чвк рёдан»

А саме – хочу похвалити нашу молодь , особливо вінницьку. Ситуація в тому що читаючи новини та фб, журналісти та люди старшого віку не заглибились достатньо у ситуацію , про нашу «національну поліцію» взагалі мовчу.

Пояснюю, нещодавно у Вінниці створили декілька груп у телеграмі та інстаграмі цього «руху» . Побачивши кількість підписників , переглядів, лайків, нас – Едельвейс це налякало, що у 2023 у час повномасштабного вторгенння, 9й рік війни може з‘явитись у місті якась кацапська організація.

Але все виявилось банально просто , у день Х коли ця організація вирішила провести збір, у нашому випадку на Урожаї, прийшло понад 100 людей ! Звісно ж ми не були в осторонь та прийшли ліквідувати те що могло статись, але всі ці 100 людей а саме правильна молодь 12-16 років яка прийшла, це хлопці та дівчата які прийшли пиз*дити цих ідіотів!

Молодь надивилась тіктоків та відео і все зрозуміли ! Як свідомі громадяни своєї країни, прийшли ліквідовувати цей шабаш)

Але звісно ж ніхто з тих хто підтримує «чвк редан» не прийшов.

Тому наші «чудові» поліцейські , вирішили героїчно затримувати та перевіряти документи, ну немає більше чим зайнятись їм під час війни. Така історія, не хейтіть нашу молодь, всі молодці!

У прес-службі поліції Вінниччини прокоментували так події на “Урожаї”:

– 27 лютого завдяки вчасному реагуванню правоохоронців вдалося уникнути можливого конфлікту на одній із площ міста.

Поліцейські супроводили молодь до Вінницького райуправління поліції для з‘ясування обставин.

У присутності батьків з хлопцями та дівчатами правоохоронці провели профілактичні бесіди щодо недопущення втягнення дітей до правопорушень.

Тетяна Квасюк