Подивіться на кожне наше село. В них вже вигребли усіх чоловіків — здорових, хворих. Мало хто розбирався. Ми розуміємо – війна! Але ж війна для усіх! А чому, наприклад, з усіх молодих та здорових чоловіків-депутатів Верховної Ради тільки три пішли на фронт?

І з найменшої за чисельністю фракції «Голос» — 2.

Але пройдімось по фракціях. Скільки там генералів, полковників, прокурорів, інших офіцерів, які били себе в груди і запевняли, що готові стати на захист України?! То ставайте! Те ж саме в обласних, місцевих радах! Чому чи не всі керівники та депутати повивозили своїх дітей за кордон? А воювати мають діти селян і робітників? Це несправедливо.


Тому є реальна пропозиція до Президента В. Зеленського як Верховного головнокомандувача: видати наказ і сформувати батальйон із нар­депів-чоловіків. І відправити їх на фронт. Причому ротаційно. Два місяці служать одні, а інші у ВР працюють. А потім інша частина йде на фронт…

Приклад показує нардеп Костенко. Доблесно воює та інтереси військових у ВР захищає.  Якщо ми неправі, спробуйте переконати нас у іншому. А ще придивіться, хто у нас поспі­шив повлаш­товуватись на держслужбу, у війсь­к­ко­ма­ти — всякими заступниками і т. п. — здорові мужики повдягали військову форму (на яких правах?). Може, вже пора замінити їх комісованими з фронту? А тих — здобувати перемогу?!

З повагою до всього
українського народу та ЗСУ — дружини воїнів
Гайсинського району