Стигне кров… В основному це неповнолітні мами з окупованих територій, яких вивезли чи звільнили. Одну із 14-літніх дівчат зґвалтувало чотири покидьки в рашистських погонах. 12 зґвалтованих за день лише двома збоченцями. Дружини і донечки на очах чоловіків… яких тримали, щоб дивились це!

Дехто із жертв вирішив зберегти дитину. В грудні перша зґвалтована неповнолітня народила хлопчика. Залишила його в пологовому. Все — інкогніто. Є жертви, які після насильства зійшли з розуму. Кадировці хапали дівчат і гвалтували щоденно. Зафіксовано, що змушували одягти вишиванку, пускали по колу. Розтерзували до смерті чи розстрілювали…

У багатьох зґвалтованих — теперішніх мам цих небажаних дітей — просто вийшли терміни чи батькам порадили не переривати вагітність священники. Офіційно називають до 200 жертв, що заявили про зґвалтування. Наймолодша — 4-річна дівчинка. Реально жертв сексуального насильства в сотні разів більше. Закатовані, спалені не скажуть… багато хто соромиться. Тому як біженці просто народжують цих дітей і підкидають у «вікна життя».

Прокуратура розслідує 171 випадок сексуального насильства проти українців з боку російських військових, при цьому серед постраждалих — 39 чоловіків. Зґвалтованих чоловіків! Це «такой священний поход протів гей-запада»?! Олена Зеленська у Львові шокувала світ новим дном носіїв «руского міра»

– За цією цифрою не тільки жінки — серед постраждалих 13 — неповнолітніх, серед них — хлопчик. Ми знаємо про ці випадки тільки тому, що люди знайшли в собі сили говорити. Скільки страждають мовчки, особливо на окупованих територіях – ми не знаємо.

Зеленська підкреслила, що кількість і неприхованість ґвалтувань мирних українців дає впевненість у тому, що це — свідома політика росармії. Якщо глянути в історію, то стає очевидним, що так Красна армія діяла завжди: наприклад, першими зґвалтованими під час червоного терору були монахині вінницького монастиря. У Він­ниці в парку, в таємних кагатах закатованих НКВД знайшли тіла закатованих сотень молодих жінок, повністю голих… Навіть коли своїх вожді репресували, гвалтували їхніх до­ньок. Наприклад, Постишева. На його очах зґвалтували доньку. А вона, вийшовши з ізолятора, кинулась під трамвай.

Всім відомо, як Радянська армія зґвалтувала мільйони німок. Десятки тисяч після цього покінчили із собою. Є статистика, що в них народилось до 100000 небажаних дітей. Донедавна вважалось, що так мстили солдати із СРСР фашистам. Але останні історичні факти свідчать про розбещеність червоноармійців і до власних полонених. Гвалтували в’язнів концтаборів, остарбайтерок. В оточенні моїх батьків були чоловік і жінка — діти, привезені з Німеччини вагітними остарбайтерками. Тільки тепер розумію, від кого вони були. Чергове дно, яке нам треба побачити і пережити. І ще раз переконатись, які ми різні.

Ніколи не повірю, що наші сини, чоловіки, доблесні воїни зможуть гвалтувати дітей рашистів, жінок якихось башкирів чи чукчів! «Священную войну» оголосили світу п…дер…си?

Згадую всі відомі мені як журналісту факти. І не можу повірити, що таке можливе в Європі! На землі, а не в пеклі! В унісон із цим читаю заяву священників московського талібану, що жертва має пробачити своїм ґвалтівникам, бо інакше потрапить до пекла сама. Люди, там що — і священники такі ж?!

Тетяна РЕДЬКО