У Командуванні Повітряних Сил пишаються своїми жінками-побратимами:

– У Повітряних Силах Збройних Сил України понад шість тисяч жінок-військовослужбовців, які поруч із чоловіками невпинно борються за рідну Україну, невтомно, самовіддано та ефективно наближаючи перемогу над окупантами!

З моменту широкомасштабного вторгнення росії, увесь світ побачив, як тисячі українок стоять за себе, свої громади, свою країну…

Україна має унікальний досвід участі жінок у бойових діях із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації з 2014 року в рамках як проведення Антитерористичної операції, Операції об’єднаних сил, так і зараз, під час широкомасштабного вторгнення росії.

З початку повномасштабного вторгнення за особисту мужність та героїзм державними нагородами відзначено понад півсотні захисниць Повітряних Сил. На жаль, є й болючі втрати… У боях з окупантами загинуло 15 жінок-військовослужбовців Повітряних Сил. Їхня мужність та відвага назавжди залишиться у серцях українців!

У Міжнародний день боротьби за права жінок висловлюємо вдячність усім жінкам-військовослужбовцям. Незламні жінки України змінили своє життя та стали на захист рідної країни зі зброєю в руках, підтримують та допомагають війську як волонтерки, або продовжують так само сміливо та самовіддано вести переможні битви на освітньому, науковому, інформаційному, медичному, виховному, економічному, юридичному, безпековому, політичному, дипломатичному, психологічному, музичному, родинному, материнському, логістичному, фінансовому, господарському, духовному, бізнесовому, виробничому, культурному, мистецькому, комунікаційному, інноваційному, кібернетичному, технічному, IT-фронтах цієї війни!

Завдяки силі та незламності українських жінок ми обов’язково вистоїмо та переможемо!