Офіційна представниця МЗС росії марія захарова підтвердила, що всередині кремлівського оточення триває боротьба. Аналітики Інституту вивчення війни стверджують, путін поступився контролем над інформаційним простором рф та не може рішуче діяти для його відновлення.

У звіті  ISW йдеться про те, що російські війська не здійснили жодних підтверджених просувань у межах Бахмута 11 березня.

Українські та російські джерела продовжують повідомляти про запеклі бої в місті, але бойовики групи “Вагнера”, ймовірно, стають все більше затиснутими в міських промислових районах, таких як завод АЗОМ, і тому їм важко досягти значного просування вперед.

Тепер Пригожин, Гіркін, а вони, як відомо, представники якогось із тих кланів, почали нещадну критику генералітету. Ті поставили Путлера перед вибором – він вибрав армійців. Але і Пригожина не зміг усунути. Поки що йому відключили всі урядові та штабістські лінії. Там він волає про снарядний голод. А його вагнерівці вже так заглибились в наш тил і втратили прикриття, що тепер можуть просто бути відрізаними і знищеними. Як і сам Пригожин. А тут ще  Гіркін воює проти всіх. Називаючи бездарами. Одним словом воюйте, товаріщі, українським силам на допомогу.

Пригожин заявив, що після битви за Бахмут він перетворить групу “Вагнера” на жорстку ідеологічну елітну військову організацію.

Андрій Власенко