Ось яке звернення від імені ГО «Майдан Вінниччини» оприлюднила Ольга Гандурська:

Сьогодні Вінницька територіальна громада  провела в останню путь 3-х своїх синів, які  захищали Україну з перших днів війни.  Токмачов Максим та Стасюк Віктор з Вінниці, Кроцюк Іван з Малих Крушлинців. Усі вони були з Вінницької тероборони і загинули під Бахмутом. Світла їм пам’ять, шана та співчуття рідним і близьким.

Надзвичайно сумно але наш Вінницький батальйон територіальної оборони меньше ніж за тиждень поніс значті втрати.Маючи безпосередній зв’язок з бійцями,які знаходяться в Бахмуті стає зрозуміло, що значна вина за великі втрати лежить на некомпетентних командирах,які відправили хлопців в пекло, а самі залишилися на безпечній відстані. Крім цього варто сказати про представників місцевої влади,які тільки  після того,як наших вивели з Бахмута спромоглися частково  забезпечити підрозділ тепловізорами, медикаментами та іншим.І тут виникає питання,а де ви були раніше?

На жаль, не можу обійти питання, що на жодних похоронах на яких мені доводилося бути, не було  міського голови Моргунова С.А.Не беруть участі  у вшануванні пам’яті наших героїв  ні п’ять його заступників, ні секретар,ні депутати міської ради. Їх можна зрозуміти, адже в них є більш важливі справи, які треба вирішити поки не закінчилася війна. Вони зайняті розкраданням бюджету, нарахуваннями премій на захмарні зарплати, розбазарюванням земель та побудові на цих землях свого приватного бізнесу, ліквідацією лікарень.

Шановні вінничани! Скажуть, будь ласка, чи потрібні нам такі командири і місцева влада,які так безвідповідально ставляться до життя наших рідних і близьких?

Ольга Гандурська,
вінничанка