В авто була ще жінка.

У центрі окупованого росіянами Мелітополя пролунав сильний вибух, підірвали автомобіль колаборанта Івана Ткача, який організував перевезення найманців “Вагнера” і ЗС РФ до лінії фронту у Запорізькій області.

РИА Мелитополь та міський голова Мелітополя Іван Федоров, колаборант Володимир Рогов повідомляють, що, за у Мелітополі підірвали автомобіль – за адресою Героїв України, 48. Вибух стався у дворі житлової дев’ятиповерхівки.

У ЗМІ повідомили, що убито “чиновника”.

В СБУ підтвердили смерть “чиновника” і повідомили, що йдеться про Івана Ткача, якого з початку вересня 2022 року окупанти призначили на посаду директора “Муниципального унитарного предприятия “Городской транспорт” военно-гражданской администрации г. Мелитополь”.


З початку березня 2022 року Ткач ініціативно зайнявся організацією міських пасажирських перевезень під керівництвом Золотарьова Сергія Борисовича (першого заступника т.зв. "главы военно-гражданской администрации г. Мелитополь").

Він налагодив транспортне сполучення з ТОТ АР Крим, Донецької та Луганської областей, про що відкрито повідомляв у пропагандистських відео.

Ткач займався організацією переміщення особового складу ЗС РФ з Донецької, Херсонської областей та ТОТ АР Крим до Запорізької області і назад.

Задіявши рухомий склад "МУП "Городской транспорт", він організовував перевезення найманців ПВК "Вагнер" до лінії бойового зіткнення у Запорізькій області.

Повідомляється, що разом із зрадником в авто загинула ще одна людина - жінка.