Просять рідні, друзі і сестра-нардепка Аліна Загоруйко:

– Кожен воїн, що захищає Україну – Герой! Нажаль, Батьківщина щоденно втрачає своїх синів-Героїв. Така втрата не оминула й нашу родину. Мій брат, Лабунський Денис (позивний «Гром»), віддав життя в бою за Бахмут.

Прошу доєднатись до підписання петиції про присвоєння звання Героя України Лабунському Денису Богдановичу посмертно, – закликала народна депутатка з Немирова Аліна Загоруйко.

Ось що про коханого чоловіка розповіла його дружина Тетяна:

– Лабунський Денис народився

29.10.1993 року. Проживав у Вінниці. По закінченню школи був призваний на військову строкову службу 95 бригаді військова частина А0281  у Житомирі,на посаді командира відділення . Демобілізувався в запас збройних сил в звані сержанта .Денис був дуже мужнім,сильним,відважним.

Займався завжди спортом , для нього спорт дуже важливий , Денис кандидат майстра спорту з важкої атлетики . Це була дуже світла , добра життєрадісна людина , завжди приходив на допомогу . Останім часом проживав та працював за кордоном .Коли розпочалась в країні повномасштабна  війна ,Денис зібрав необхідні речі та пішов на захист своєї Батьківщини добровольцем. Його  було неможливо зупинити, тому що він був сильним не тільки тілом, а й духом.

Цитую його слова: « я йду за свою сім’ю за близьких людей , за усіх  українців , хто як не ми, потрібно починати з себе. Я йду заради наших майбутніх дітей , перемога буде за нами !!!» Таких відважних людей я ще не зустрічала у своєму житті .Він пішов у “Азов” 3-тя штурмова рота спеціального призначення, там був келеметником з першого дня.

Денис позивний (Гром )йшов завжди вперед і до кінця. Ніколи я не бачила страху у його очах , постійно мені говорив, що все добре , а насправді там було пекло ,я це відчувала своїм серцем .Завжди говорив мені вір у мене , я справлюсь зі всіма труднощами , тримай за мене кулачки .Одного разу я запитала його чи жалкуєш що пішов ? Його відповідь була чітка та впевнена:  “ні не жалкую, я пішов би не задумуючись”. У нас була чудова сім’я , було дуже багато нереалізованих планів. Ми разом були 8 років, з них 3 як ми були подружжям.Наше кохання буде жити вічно , залишиться назавжди у наших серцях !!! Він показав мені, яким має бути справжній чоловік, він наша гордість .Коли прийшла звістка що Денис загинув 24.11.2022р . У місті Бахмут,при виконанню бойових дій під час штурму . Земля провалилась з під ніг  , ми не могли повірити і не віримо , навряд чи повіримо це горе на все життя .Денис став Героєм для нас нажаль посмертно , відав своє життя , щоб ми могли жити в нашій вільній Україні .Тому я вважаю він заслуговує на звання Герой України !!!

Підтримайте Грома

Ось посилання на петицію: https://petition.president.gov.ua/petition/177868