Популярний співак Віктор Винник і гурт «МЕРІ» запрошують вінничан і гостей міста на великий концерт, який сьогодні, 18 березня, о 19.00 у “Royal pub” пройде на підтримку ЗСУ.

Драйвові й патріотичні Віктор Винник та гурт «МЕРІ» з творами надзвичайної атмосфери щирого українського року найвищого ґатунку виконують усі свої найкращі хіти: «Я з Україною», «Коли твоя земля у війні», «Незнайомий мій брат», «Падала Зоря», «Меридіани», «Кіс на біс»та багато інших.

«Приходьте всі, хто з України. Ми доведемо, що ми повні надії і навіть більше — впевненості у нашій Перемозі. І життя продовжиться, але вже без русні ! Слава Україні!», – запрошують музиканти.

«МЕРІ» — знаковий рок-гурт України, який завжди скоряє своєю щирістю, глибиною текстів і вмінням миттєво запалювати публіку.

На концерті «МЕРІ» у Вінниці не обійдеться без прем’єр та приємних несподіванок.

«Наш концерт буде підтвердженням тому, що життя в Україні не зупинилося. Цього добиваються окупанти, а це дозволити ми їм не можемо. Не дивлячись на те, що наш придуркуватий сусід хоче зробити усе, щоб ми зникли, цього не станеться! Буде Україна, будемо ми, буде людство», – зазначає Віктор Винник.

Вадим Снігур