Дружини військових мають ходити без макіяжу, з низько опущеною головою і борони Боже голосно засміятися! Вони не мають права на життя й веселощі!

Так думає певний відсоток населення…

Та правда в іншому!

Дружини військових, принаймні тих, кого знаю я, ще у 2014-му році пройшли етап страху, сліз, злості й розпачу, поки ті, кого я описувала під  «певним відсотком» солодко спали на плечі у своїх чоловіків, а ввечері залюбки сиділи в затишному ресторані, бо ж їх це не стосувалося.

Вони реготали, народжували і подорожували, поки ми, боялися вагітніти, бо не знали що буде завтра, адже постійно чули про смерть когось із колишніх чи теперішніх побратимів своїх захисників. Вони не знають як у холодному поту прокидатися серед ночі і ридаючи вимолювати життя своєму чоловіку та його друзям, бо  щось приснилося, а подзвонити не маєш права, адже він може бути в засідці… Вони не знали як читати новини про якийсь населений пункт і з жахом усвідомлювати що «він же ж там!»

Я вже не говорю про відверті розмови на кухні з давнім другом, який обороняв в іншій стороні😢

І хай би не знали! Та життя і клята р…сня вирішила інакше…

Зараз багато хто дізнався.

Та я вас закликаю!!! НІКОЛИ  не говоріть дружинам військовим «тоді так страшно не було», бо хочеться вчепитися в горло і розповісти подробиці, наскільки страшно було ТОДІ! І страшно зараз!!!

Але я знаю одне – ніхто не може бути таким оптимістом, як дружини військових, які свято вірять у найближчу перемогу нашої країни, бо ж з нетерпінням чекають коли їх чоловіки вже будуть з ними разом!

Обіймаю кожну!!! Захоплююся кожною, адже ми просто не маємо права розкисати! Ми маємо бути надійним тилом нашим рідним! І ми це робимо!

Слава Україні! ❤️🇺🇦

Героям слава! 🇺🇦❤️

Вічна пам’ять тим, хто поліг за наш мир ❤️🇺🇦💔

Ольга Сейфуліна