Уламок збитої над Вінниччиною Х-101.

Мої земляки- військовослужбовці зведеної стрілецької бригади Повітряних Сил Збройних Сил України подарували мені на день народження уламок рашистської ракети Х-101, яка була збита ними над Вінниччиною, і я ще раз зрозумів для себе наскільки важливим є транспорт, який я передав цим хлопцям. Бо завдяки цим авто військовослужбовці з ППО ще краще можуть збивати ракети, оскільки важливу роль в цьому відіграють забезпечення швидкості та мобільності. За незначний проміжок часу Військовослужбовцями ЗСБ ПС ЗСУ було збито в небі рідної Вінниччини біля 6 різнотипних ракет та іранських шахедів, які могли б принести чимало горя вінничанам.

Від отриманого подарунку я маю двоякі відчуття: з одного боку, дуже приємно, що мені вдалося внести свій посильний вклад у допомогу нашим військовим, у майбутню Перемогу, а з іншого боку,- пекучий біль від згадки про те, скільки життів, покалічених доль українців, скільки руйнувань заподіяли смертоносні ракети російського агресора Україні…

Зокрема, Х-101, уламок якої мені подарували військові,- це високоточна стратегічна крилата ракета повітряного базування, класу «повітря-земля», дальність запуску якої складає 5 тисяч кілометрів, а вага бойової частини 960 кг…Скільки біди могла б принести ця смертоносна Х-101, аби не сміливі та вправні дії наших захисників з ППО Вінниччини?

Тож, надзвичайно приємно, що мій особистий внесок в допомогу ЗСУ сприяв нашим мужнім захисникам у знищенні в небі рідної Вінниччини смертоносних рашистських ракет, і в тому числі – Х-101, вартість якої є найвищою, і за оцінками видання «Форбс» складає 13 млн. доларів, та, можливо, вберегти людські життя, які є безцінними.

Глибоко переконаний, що саме від маленького внеску кожного українця в допомогу Збройним Силам України залежить Перемога України у визвольній війні з російськими загарбниками.

Кожен з нас в міру своїх можливостей повинен працювати на Перемогу: якщо ти можеш допомогти своїми особистими коштами і це не порушить твоїх базових потреб, то це потрібно робити, якщо ти можеш сам особисто щось зробити своїми руками для фронту чи військових, то роби це.

Особливо велика шана та подяка нашим захисникам, зокрема з ЗСБ ПС ЗСУ, які пішли боронити неньку Україну і роблять це відважно та мужньо, адже саме завдяки їм Україна сильна та непереможна!
Все буде Україна ! Разом до Перемоги!

Володимир Зарічанський