Актриса Галина Безрук ігнорує геноцид українців, війну та намагається побудувати кар’єру в Росії.

В Україні вона знялася у таких стрічках: “Слуга народу”, “Останній Москаль”, “Будиночок на щастя”. Але з початком повномасштабного російського вторгнення жінка, яка родом з Краматорська, продала свою Батьківщину, доля якої її не хвилює.

Зауважимо, що Безрук переїхала до Росії в 2015 році. Там вона вийшла заміж за російського актора Артема Алексєєва, від якого має доньку Василісу. Дитині нині 5 років.

Проте Безрук після повномасштабного вторгнення навіть не думала виїжджати з Росії, а в жовтні 2022 року зробила першу гучну заяву щодо своєї позиції. Вона остаточно визначилася та почала намагатися прославитися в РФ. Там вона працює в театрах, знімається у кінопроєктах, а хейтерів, які її звинувачують у зраді, просто блокує.

«Ті прокльони, які шлють, я їх навіть не читаю. Просто бачу перше слово й одразу блокую. Я навіть не розумію, у мене немає часу кожному диванному критику пояснювати ситуацію, яка склалася в мене. Якщо трохи поворухнути мізками, цілком зрозуміло, чому я перебуваю там, де я є. Хто мій чоловік, хто моя дитина – якої вони національності”, – заявила Безрук в інтервʼю росЗМІ.