Співачка Камалія, яка залишила дочок із батьком у Лондоні, а сама в Україні допомагає та співає для військових, колись давно виступала для путіна.

Про це вона згадала в інтерв’ю британському журналісту, переклад якого оприлюднила в своєму Instagram.

Зі слів артистки, тоді російський президент здавався їй добрим, і вона б ніколи не повірила, що він нападе на Україну.

“Я багато разів виступала перед Путіним. У житті багато сюрпризів! Зараз все це неможливо уявити”, – заявила співачка.

Я зустріла Путіна у Києві, а потім Путін почав кликати мене до Кремля співати з 2005 року. Він часто дзвонив мені, а потім раптом перестав дзвонити. Я не знаю чому. Після цього я побачила зміну президента, він став іншим”, – згадує Камалія.

“Всі артисти сиділи разом і їли разом після виступів або під час самітів СНД. Він виглядав добрим. У той час, якби хтось сказав мені, що Путін нападе на Україну, я не повірила б…. Він щоразу казав, що Україна та Росія мають бути разом, але він хоче новий СРСР”, – розповіла артистка.

Також Камалія добре знайома із президентом Володимиром Зеленським.

“Щоразу ми фотографувалися разом. Посмішки, тусовки, як завжди спілкуємося у шоубізнесі. Щоразу він був дуже позитивним. Він жартував, усміхався, був дуже відкритою людиною”, – розповіла Камалія про Зеленського.

Говорячи про допомогу Україні, артистка зазначила:

“Він (Зеленський – ред..)  знає, що ми багато робимо самі, тому вони ніколи не просять грошей. Але просить, щоб Пакистан не був нейтральним, а був на боці України, підштовхуючи пакистанський істеблішмент допомогти з гуманітаркою та ще чимось. Іноді вони (люди президента – ред.), крім дипломатичного, використовують ще й приховані канали як я”.