Верховна Рада призначила директора національного центру “Мала академія наук України” Оксена Лісового міністром освіти і науки.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram. За його словами, відповідне рішення підтримали 313 народних депутатів.

20 березня Верховна Рада проголосувала за відставку Сергія Шкарлета з посади міністра освіти і науки, Павла Рябікіна – з посади міністра з питань стратегічних галузей промисловості, а Михайла Федорова – з посади віце-прем’єр-міністра – міністра цифрової трансформації.

на фото Олександр Камишін

Вчора до парламенту надійшли подання про призначення на посади в уряді Оксена Лісового та Олександра Камишіна, а також перепризначення Михайла Федорова.

Сьогодні Комітет Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій схвалив призначення директора національного центру “Мала академія наук України” Оксена Лісового на посаду міністра освіти і науки.

Як ми уже повідомляли, на даний час Оксен Лісовий воює на фронті у складі ЗСУ. А Олександр Камишін до призначення міністром очолював “Укрзалізницю”.

Вадим Снігур