Важкий час переживає наш Тиврів. Невтішне життя у тиврівчан. Але ми віримо, що це тимчасові труднощі. Як би не складалося життя в людини, та красиве, добре завжди лоскотало серце, бентежило душу.

Тож недарма в усі часи казали, що краса врятує світ. Красиве зустрічаємо в природі, у людських вчинках, діях, у праці, в побуті народу.

Читаючи в «33-му каналі» статтю «Голова порадив забиратись зі своїми козами до Гройсмана», ми, люди, які живемо по 4-х вулицях Тиврова (Лісній, Злагоди, Подільській, Терешкової), хочемо висловити свою думку щодо опублікованої статті. Олено Прокопівно, селищний голова, депутати і ми, всі сусіди, цінуємо вас як людину. Але хочемо одного: щоб ваші кізочки не завдавали нікому шкоди, ані людям, природі, Тиврівському будинку-інтернату геріатричного профілю, лісництву.

Олено Прокопівно, це ж дуже просто — закрити кіз і утримувати їх вдома або здійснювати за ними належний догляд. Не можуть вони ходити вулицями і завдавати шкоду об’єктам благоустрою, присадибним ділянкам, прилеглій території, нищити зелені насадження, а ще гірше, коли вони виходять на дорогу і можуть створити аварійну ситуацію.

Шановна Олено Прокопівно, змилуйтеся над односельцями і над тваринами, бо їм також недобре бродити городами, вулицями. Їх лякають собаки, люди, машини.

А селищний голова не може вас образити, тому що він справедливий, тактовний, чемний, співчутливий, ввічливий та захищає інтереси громади.

Які б ви компетентні органи не залучали, обвинувачували когось, а не себе, хай найвищим органом для вас стане ваша совість. Нехай краса і совість врятують світ, а шепіт Південного Бугу, зелених лісів, спів пташок, розмаїття квітів — стане дорогим серцю кожного тиврівчанина і вам також.

Жителі вулиць Лісна, Злагоди, Подільська,
Терешкової.
Всього 27 підписів