Шановна редакціє, розумію, що у багатьох це викличе сміх, але понад три роки наді  мною знущається демон.

Тепер по суті. Спочатку він стукав у вікно, а пізніше демон завдав три удари мені. Думаю, що четвертий удар я не переживу.

Як я вже сказав, розпочалась моя проблема із стукання у вікно, а спочатку це було 1 раз на тиждень, а потім з кожним тижнем частота збільшувалась і була доведена до 4-5 раз на тиждень. Відбувалось це все в певний час і конкретне вікно (о 1:30  ночі, а вікно знаходиться на недоступній для людини висоті і було розбите півтора року тому).

А тепер про більш суттєві знущання з мене демоном. Моя ситуація особлива, і особливість полягає в тому, що тут майже все ясно, тільки невідома причина, з якої я страждаю.

Перший (найважчий для мене) випадок стався влітку 2021 року, коли я з тачкою проходив мимо двору однієї жінки по сусідству. Вона стояла біля свого забору боком до мене. Я привітався з нею, але був ошарашений її відповіддю. Вона повернула голову в мій бік і в мить білки її очей пожовтіли і на мене з її очей полетів сніп енергії діаметром 50-60 см і мав димчастий окрас. Мені стало дуже страшно і відчував себе маленьким, як миша, і  втратив свідомість. Що було зі мною далі, я не пам’ятаю, а свідомість до мене прийшла уже вдома. Я сидів на табуретці на кухні. До  тепер не можу второпати, як я міг пройти 150 м без свідомості.

Після цього випадку моє життя стало складніше, за цей період я побував п’ять разів у лікарнях (2 рази в лікарні швидкої допомоги, 2 рази – обласній лікарні ім.М.Пирогова, інституті ім.М.Амосова). Я вважаю, що певний відсоток в цьому вини демона.

Зізнаюсь, що раніше ніколи не вірив у забобони та різну чортівню. Маю вищу освіту і великий життєвий досвід.

Другий випадок стався влітку минулого року. Як правило, демон стукав у вікно о 1:30, а цей раз стукав двічі о 5 і о 5:30 ранку. Після я дві доби не зміг встати з ліжка.

Третій випадок стався 19 жовтня минулого року. Я збирав горіхи на городі. Позаду біля мене стояло відро металеве. Розгинаючись, я впав на відро спиною і падіння закінчилось тим, що зломалося 12-те ребро і порвались судини. В результаті багато крові набігло в стегно правої ноги.

Після першого випадку звернувся до священнослужителя нашого села, але вичерпних порад я не отримав. Тому звернувся до священнослужителя собору м.Вінниці, який дав мені пораду, як мені ставитися до цього. Я зараз  знаходжусь на «лікарняному», а до цього відвідував храм у селі. Вдома читав молитви ранком і ввечері і це мені допомагало. Але проблему не вирішено повністю. Якщо я трохи попрацюю (багато не можу, оперовано серце (замінено клапан), я інколи засипаю, дивлячись телевізор. Можу проспати декілька годин і проснутись опівночі. Виключивши телевізор, я, як правило, не молюсь, а демон це відчуває і знову в цю ніч стукає у вікно.

Крім цього, потрібно врахувати ще два факти:

1.Задовго до першого випадку та жінка, що направила на мене енергію, мені скаржилась на своїх невісток, які забороняють заходити їй до них у будинок.

2.У сусідній хаті деякий час проживала переселенка з Донецька, яка випадково почула розмову цієї сусідки з демоном. Як результат, вона терміново покинула це житло.

Враховуючи викладене, прошу редакцію знайти можливість допомогти мені позбутись цього впливу з боку демона і сусідки.

При сумніві, що я кажу правду, готовий до перевірки на «детекторі брехні» або під гіпнозом.

З повагою – Петро Васильович

Від редакції: сподіваємось, на прохання чоловіка відгукнуться спеціалісти. Пишіть у коментарях