«Укртелеком» мовчить. Його директор Ігор Миколайович щира людина, гарно обіцяє, але «обіцянки-цяцянки» — апарати не дзвонять. Телефонні стовпи похилились, дроти обвисли. Телефон не працює, а рахунок на оплату прийшов. Не оплатила – приїхали майстри, відрізали за несплату.

Мобільний «Київстар» «не ловить», погана мережа. Тому в дощ, в сніг чи в спеку потрібно бігати по всіх закутках подвір’я чи городу, щоб зловити десь оту «зону», незважаючи, чи ти пенсіонер, чи інвалід, чи хворий. А якщо потрібно викликати «швидку» чи сільського лікаря, що тоді робити? Такого поганого зв’язку в селі ще не було! Половина абонентів від такого зв’язку відмовились, але це не вихід з ситуації.

Звертались ми і до сільського голови В.В. Ніколаєнка. Він сказав, що сам особисто звертався до начальника райтелекому, адже телефон в сільській раді також часто мовчить. Через якийсь час приїхали майстри, щось полагодили. Майстри поїхали, а телефони знову не працюють. Нам потрібно також, щоб працювала і «междугородка», адже діти знаходяться в різних куточках області і країни.

Сільський голова давав заявку на встановлення вишки «Київстар» у с. Михайлівці. Прийшла відповідь, що питання на розгляді, і так уже розглядають другий рік. Тому ми дуже просимо допомогти відновити роботу дротового телефону або допомогти встановити вишку «Київстар».

Від жителів села –
сім’ї Буженко, Чагар, Баюра,
Гончарук, Мякушко, Тарасенко