Село у нас красиве, велике, але зовсім немає доріг. Щоб вийти з вулиці до центральної, треба взувати рибальські чоботи. А як весілля, то, щоб забрати наречену з дому, треба наймати катер. А недавно померла баба, яка все життя пропрацювала в колгоспі, то щоб вивезти її на кладовище, машину тягнув трактор.

А якщо люди своїми силами трохи підсиплять вулицю, то головиха відчитується, що це її заслуги.

Висипає вулиці біля свого помешкання і біля працівників сільської ради. Ще провела світло на своїй вулиці й у центрі. А де болото по коліно, там і світла немає. Ліда Вікторівна сказала, що немає фінансування. Як це так: у сусідній Бушинці є, а в нас немає. Бо там голова на своєму місці і дбає про людей, а не про своїх родичів.

А ще до кладовища йде дорога, викладена камінням, але її також скоро не буде! Бо нею возять буряки здоровенні машини та трактори. Каміння вже повиривалось. Люди подейкують, що взяли хороший відкат.

А ще хочемо знати, куди діваються і на що ідуть гроші з податків. У сільраді кажуть, що на цвинтар і школу, але «Зернопродукт» (наш орендар) вкладає гроші і в школу, і в садочок, зробив огорожу на кладовищі. То ми надіємось, що вам доступніше запросити компетентні органи, щоб все перевірили.

Запрошуємо компетентні органи і представників ради та депутатів пройтися вулицями Лісовою, Щорса, Миру, Б. Хмельницького.

Ми дуже сподіваємося, що ви нам допоможете.

Жителі с. Мухівців,
Немирівський район